Støt os

Støt os og vær med til at hjælpe udsatte familier og børn i Zimbabwe

Alle bidrag går ubeskåret til vores  projekter i Zimbabwe. 

Du kan betale med en bankoverførsel eller med MobilePay.

 

Bankoverførsel

Betaler du med bankoverførsel, bedes du anføre om du vil støtte Abby Trust eller CYVAT Trust.

Hvis du vil støtte et projekt hver måned, skal du oprette en fast betaling fra din bank, da MobilePay desværre ikke kan anvendes til dette formål.

                          Nordea Bank: Reg# 2252 Konto#  4381 601 701

IBAN DK7820004381601701, Swiftadresse: NDEADKKK

 

 

MobilePay

CYVAT TRUST

Vores partner i Lupane

CYVAT blev dannet i 1995.  De har I gennem årene støttet bygning og udvikling skoler og skaffet skolematerialer til 30 skoler.

Hjælp til skolegang

I disse tider er det blevet mange gange dyrere at gå i skole, så dyrt at mange familier ikke længere har råd til at sende deres børn i skole. Vi betaler derfor skole ’fee’, uniformer og sko til et antal børn, så de kan fuldende deres skolegang. Vi satser på til stadighed at øge antallet af børn der kan komme i skole, ikke bare i år, men indtil de har fuldendt grundskolen.

Støt skolegang med DKK 25,- om måneden 

For fortsat at kunne hjælpe i 2023 søger vi efter at få minimum 80 personer, der hver støtter med DKK 25,00 hver måned. Større støttebeløb er selvfølgelig også velkomne. Så langt er vi nået:  

27 09 2022: 2 x 25 kroner

03 10 2022: 14 x 25 kroner

Vi mangler 66 for at nå målet.

LapDesk med Little Sun Diamond

I efteråret 2021 fik 3 skoler i Lupane uddelt ialt 400. LapDesken er udstyret med Olafur Eliasson’s Little Sun Diamond solcellelampe, så eleverne har godt og røgfrit lys til lektielæsningen hjemme. LapDesk og lampe er blevet taget rigtig godt imod, og børnene er vældig glade for begge.

 

  

ABBY TRUST

Vores partner i Headlands

Abby Trust støtter en non-profit farm, der har 104 hektar jord. Der er køkkenhave med krydderier, majs og nogle få køer og høns som brødføder farmens ejere og 10 landarbejdere.

Abby – huse til landarbejdere

Landarbejdernes huse var i en miserabel stand, så i 2021 har vi hjulpet med at renovere husene. Der blev bygget med lokale materialer og af lokale bygnings-arbejdere.

Abby majskværn

I mange år har de lokale i en radius på 5 kilometer gratis fået kværnet deres majs på farmen. Da majsmøllen gik i stykker, måtte man langvejs for at få kværnet mel, og tillige betale dyre penge for det.  I 2021 købte vi en ny majsmølle, så de lokale igen kunne få majsmel, som er deres primære fødekilde.

Mad

Care4people uddeler hver måned i samarbejde med Abby Trust mad til særligt udsatte børn og ældre. I det seneste år har farmen uddelt ca. 100.000 måltider i lokalområdet.