img

Om vores projekter

LapDesk

En LapDesk er et bærbart bord udstyret med en Little Sun Diamond lampe som i første omgang er tiltænkt elever i landområder i Eastern Highlands og i Lupane, Matabeleland North.

Lys og bord.
img
Samarbejde Med Abby Trust

Abby Trust blev etableret juli 2020 af lokale borgere i Harare, Zimbabwe. Abby Trust er godkendt af myndighederne i Zimbabwe til at udføre NGO-arbejde i landbrugsområder. Formålet i vedtægterne tilsiger en indsats rettet med udsatte lokale i landområderne. Den lokale Trust som holder til i Harare arbejder med udvikling af en ikke-kommerciel farm i Headlands, Zimbabwe.
Farmen giver husly og mad til lokale landarbejdere. Uden et samarbejde med Abby Trust og støtte fra Care4people kan farmen ikke støtte lokalbefolkningen med boliger og mad. Farmen har ingen landbrugsproduktion som giver indkomst. Farmen er afhængig af hjælp udefra. Farmen på 104 hektar har en køkkenhave med krydderier, majs og et mindre dyrehold af køer og høns – alt sammen til eget forbrug.
Farmen drives af et ældre ægtepar på knap 70 år – de skal selv vedligeholde den store farm på 104 hektar. Det kan de ikke gøre uden hjælp udefra. Afhængig af sæson bor der 5-10 arbejdere på farmen som løbende hjælper med at vedligeholde bygninger, hegn, passe køkkenhave, passe dyr, lave brandbælter på farmen for at undgå de hyppige spontane brande i naturområdet.
Farmen ligger i et fattigt landområde i Headlands og indsatsen styrker den lokale sundhed i et land hvor 90 % af børnene under 2 år underernærede, og hvor over halvdelen af befolkningen på 16 millioner mennesker oplever fattigdom og sult.

Majsmølle
img
Maduddeling

Siden december 2020 har Care4People hver måned sendt 1000 USD til Abby Trust. Abby Trust har så i samarbejde med den ikke-kommercielle farm sørget for at indkøbe og uddele mad til særlig udsatte familier med børn og ældre menneske i lokalområdet i Headlands.
Farmen har således uddelt ca. 100.000 måltider siden projektet startede. Farmen sørger at indkøb af lokale madvarer, og de sørger også for at køre ud til modtagerne.
Vi understøtter på den måde den lokale økonomi ved kun at købe lokale madvarer. Vores indsats skal også gerne skabe lokale jobs og vækst i et land, der har en arbejdsløshed på 90%!

Mad
img
Hvad vi har gjort

Care4People Gennemførte projekter

Care4people er et lille NGO der startede sit arbejde i 2007. Care4people er del af et større netværk , der arbejder med hjælp og udvikling.

img
Community
Care4People in Community

Provision of food - ePAP, Lupane Zimbabwe.

Click on arrows to scroll through projects.