img

Nyheder

01dec 2021
img
Emilie og Peter Lunds Fond donerer igen penge til Abby Trust

For andet år i træk har Emilie og Peter Lunds Fond valgt at tildele os midler: Hele 50.000 kr har vi modtaget til arbejdet i Abby Trust, hvor pengene muliggør at 30 -40 sårbare familier får mad i en hel måned.

18nov 2021
img
400 LapDesks givet til 3 skoler i Lupane

Vores grundlægger Morten Helmø fik ideen til disse LapDesks for efterhånden mange år siden: En bærbar bordplade til brug i skolen og lektielæsning hjemme. LapDesken er udstyret med Olafur Eliasson's Little Sun Diamond solcellelampe, så eleverne har godt og røgfrit lys til lektielæsningen hjemme.

I foråret 2021 blev disse LapDesks produceret lokalt i Harare, men pga covid-19 har vores partner i Zimbabwe: Christian Youth Volunteers Association (CYVAT) først fået mulighed for at udlevere LapDesks til skolebørnene her i november måned.

Projekt LapDesk er foregået i samarbejde med Ingeniører Uden Grænser.

03nov 2021
img
MetroSchrøder Fonden donerer igen penge til Abby Trust

Vi er så heldige at vi nu for andet år har modtaget 25.000 kr fra Metro-Schrøder fonden. Pengene skal bruge til arbejdet i Abby Trust. På trustens farm var landarbejdernes huse helt nedslidte. Fondsmidlerne hjælper med til at renoveringen af husene kan finde sted. .

05okt 2021
img
Nyt MobilePay nummer

Vi har fået et nyt MobilePay nummer: 70 25 12.

Brug nummeret hvis du være medlem af vores forening: Det koster kr 100,- om året.
Når du betaler, har vi brug for dit fulde navn, e-mail adresse og telefonnummer.

Vil du støtte et projekt, skriver du 'Støtte' eller anfører projektets navn, fx 'Abby' eller 'Lapdesk'.

28april 2021
img
Ny formand

Den årlige generalfrsamling blev afholdt d. 28 april 2021.
Pga Corona blev mødet holdt online med Skype. Bestyrelsen blev genvalgt, og bestyrelsen konstituerede sig med Morten Thomsen som formand, idet Morten Helmø ønskede at træde tilbage fra posten.
På generalforsamlingen diskuteredes de vedtægtsændringer, som bestyrelsen havde indsendt. Vedtægtsændringerne blev godkendt, og blev enndeligt godkendt på den ekstraordinære generaforsamling 10 maj 2021.

27april 2021
img
Flere Fondspenge til Abby Trust

Care4People har modtaget 50.000 kr til projekter under Abby Trust. Beløbet er en donation fra Emilie og Peter Lunds Legat. Beløbet skal bl.a. bruges til maduddelinger og til indkøb af en mølle til maling af majskorn.

25okt 2020
img
Fondspenge til Abby Trust

Care4People har modtaget 25.000 kr til madprojektet under Abby Trust. Beløbet er en donation fra Metro-Schrøder fonden. Dette beløb dækker uddeling af mad til 40 familier i 4 måneder.